• 9.384.777 stemmen

Toten von Salzburg, Die

Die Toten von Salzburg seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Toten von Salzburg? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Die Toten von Salzburg.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Toten von Salzburg (Seizoen 1) dateert van 2016.

Die Toten von Salzburg Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Die Toten von Salzburg? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Toten von Salzburg seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Die Toten von Salzburg Serie Informatie

Die Toten von Salzburg is een Misdaad-serie uit 2016-2026. met onder meer de acteurs Michael Fitz, Erwin Steinhauer en Florian Teichtmeister .

Majoor Peter Palfinger uit Graz, die na een ongeluk aan een rolstoel is gekluisterd, wordt hoofd van de afdeling geweld- en moorddelicten in Salzburg. Zijn overste, Alfons Seywald, is verbaasd over zijn handicap; Palfinger zelf is een onverbeterlijke optimist, ziet zijn onvolledige verlamming als een uitdaging en is ervan overtuigd dat het kan worden genezen. Hij traint om op een dag de Untersberg op eigen benen en zonder rolstoel te bedwingen. Wanneer hij op zijn nieuwe kantoor begint te werken, ligt zijn eerste zaak al op hem te wachten. Hij wordt bij zijn onderzoeken ondersteund door districtsinspecteur Irene Russmeyer.