• 9.385.426 stemmen

Jan Ullrich - Der Gejagte

Jan Ullrich - Der Gejagte seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jan Ullrich - Der Gejagte? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jan Ullrich - Der Gejagte.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jan Ullrich - Der Gejagte (Seizoen 1) dateert van 2023.

Jan Ullrich - Der Gejagte Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jan Ullrich - Der Gejagte? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jan Ullrich - Der Gejagte seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jan Ullrich - Der Gejagte Serie Informatie

Jan Ullrich - Der Gejagte is een Documentaire-serie uit 2023.

Deze docuserie werpt een exclusieve en kritische blik op de carrière, de successen en ook de mislukkingen van deze uitzonderlijke atleet. Jan Ullrich wakkerde eind jaren negentig in Duitsland een ongekend enthousiasme voor de wielersport aan. Daarna nam hij een verkeerde afslag: doping, alcoholmisbruik en strafbare feiten. Nu vertelt hij alles - uitgebreid, eerlijk en exclusief. Er zijn ook meerdere interviews met anderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.