• 9.385.657 stemmen

Op de Spoed

Op de Spoed seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Op de Spoed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Op de Spoed.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Op de Spoed (Seizoen 2) dateert van 2025.

Op de Spoed Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Op de Spoed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Op de Spoed seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Op de Spoed Serie Informatie

Op de Spoed is een Documentaire-serie uit 2024-2025.

In dit programma helpt spoedeisendehulparts Gor Khatchikyan mee op de spoedeisende hulp (SEH) in ziekenhuis Rijnstate. De patiënten worden in het Arnhemse ziekenhuis gevolgd vanaf het moment dat ze de SEH binnenkomen totdat ze de afdeling weer verlaten. Gebroken benen, moeilijke gesprekken met patiënt en familie, maar ook gezelligheid komt voorbij in 'Op de Spoed'.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.