• 9.370.985 stemmen

Max Verstappen: Off the Beaten Track (2024)

Documentaire | Miniserie

Ontwikkeld door: Kenneth Kristensen

Met: Max Verstappen, Kelly Piquet en Jos Verstappen

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 26 februari 2024

Eerst uitgezonden op: Viaplay (Nederland)

• Viaplay Bekijk miniserie via Viaplay
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Max Verstappen: Off the Beaten Track

De serie toont een andere kant van Max Verstappen, die niet eerder door camera’s is vastgelegd. Iedere aflevering belicht een ander aspect uit het leven van Verstappen buiten het circuit. Zijn leven en ongeëvenaard talent reiken veel verder dan de Formule 1-paddock. Zo zet Verstappen een belangrijke carrièrestap als medeoprichter en drijvende kracht achter Verstappen.com Racing, waarbij hij te zien is in de rol van mentor en testrijder voor vriend Thierry Vermeulen, tijdens diens voorbereiding op het DTM-kampioenschap. Daarnaast legt de serie zijn passie en toewijding voor simracen met Team Redline vast. Tot slot wordt ook zijn zakelijk inzicht onder de loep genomen, waarin hij wordt begeleid door manager Raymond Vermeulen.

Afleveringen

1. 1. For the Love of Racing

26 februari 2024 (31 minuten)

In deze aflevering volgen we naast Max ook Thierry Vermeulen, een opkomend talent in de DTM en de zoon van Max' manager Raymond Vermeulen. In het Italiaanse Mugello test Max met zijn eigen team, Verstappen.com Racing.

2. 2. I Am a Business, Man!

4 maart 2024 (25 minuten)

In deze aflevering duiken we in de wereld van Max Verstappen, binnen en buiten het circuit. Gemma Lusty, de communicatiemanager van Red Bull, houdt toezicht op marketing en communicatie van Max wanneer hij niet racet.

3. 3. Het Is Geen Spelletje

11 maart 2024 (29 minuten)

In Max' wereld draait alles om snelheid, zowel op het asfalt als achter een scherm. Terwijl hij op het F1-circuit manoeuvreert als kampioen, onthult een duik achter de schermen een andere grote passie: simracen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.