• 9.385.436 stemmen

Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue

Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue (Seizoen 2) dateert van 2007.

Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue Serie Informatie

Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue is een Animatie / Avontuur-serie uit 2006-2008. met onder meer de acteurs Grey DeLisle-Griffin, Matt Adler en Frank Welker .

Shaggy erft een fortuin van zijn verdwenen oom Albert, een excentrieke uitvinder. Met Scooby-Doo trekt hij naar oom's landhuis, waar ze luxe ervaren met een zwembad, home entertainment systeem en hun komisch onhandige robotbutler, ROBI. Maar ze ontdekken al snel een geheim laboratorium waar oom Albert zich verbergt voor Dr. Phibes, een sinistere schurk op jacht naar een geheime nanotechnologieformule. Scooby en Shaggy zweren hem te stoppen en oom Albert veilig te stellen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.