Geek Girl seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Geek Girl? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Geek Girl.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Geek Girl (Seizoen 1) dateert van 2024.
Geek Girl Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Geek Girl? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Geek Girl seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Geek Girl Serie Informatie
Geek Girl is een Komedie / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Declan O'Dwyer met onder meer de acteurs Emily Carey, Tim Downie en Sarah Parish .
De awkward en quirky tiener Harriet Manners weet de meest onzinnige feitjes over van alles en nog wat op te lepelen, maar er is één ding waar ze niets vanaf weet: mode. Wanneer ze wordt gescout als model staat haar leven dan ook op zijn kop. Er gaat een hele nieuwe wereld open die haar wellicht van haar geeky imago af kan helpen, terwijl ze ondertussen moet balanceren tussen high school en high fashion.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,59 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.