Selena + Restaurant seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Selena + Restaurant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Selena + Restaurant.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Selena + Restaurant (Seizoen 1) dateert van 2024.
Selena + Restaurant Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Selena + Restaurant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Selena + Restaurant seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Selena + Restaurant Serie Informatie
Selena + Restaurant is een Reality-serie uit 2024. met onder meer de acteurs en Selena Gomez .
Selena Gomez verlaat haar thuiskeuken en begeeft zich naar de professionele keukens van enkele van de populairste restaurants van Los Angeles. Ze gaat onder andere langs bij CUT Steakhouse van chef-kok Wolfgang Puck in Beverly Hills en Girl and the Goat van chef-kok Stephanie Izard. De chef-koks geven Gomez les en testen haar om te zien hoe snel ze de kneepjes van het vak kan leren met als uiteindelijk doel een gerecht te creëren dat goed genoeg is om op het menu van elk restaurant te passen.