De Pudding Club seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Pudding Club? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Pudding Club.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Pudding Club (Seizoen 1) dateert van 2024.
De Pudding Club Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Pudding Club? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Pudding Club seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Pudding Club Serie Informatie
De Pudding Club is een Komedie-serie uit 2024. Geregisseerd door Henry van Loon met onder meer de acteurs Mert Ugurdiken, Ruben van der Meer en Loes Schnepper .
De Pudding Club is een absurdistische komedieserie waarin vijf psychiatrische patiënten hun week bespreken, onder toeziend oog van hun strenge begeleidster. De verhalen die ze vertellen zijn politiek incorrect, bizar en hilarisch, waardoor je al snel de waarheid niet meer van waanzin kunt onderscheiden. Of deze therapiesessies de patiënten zullen helpen, is dan ook nog maar de vraag...
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,25 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.