• 9.385.203 stemmen

Celebrity IOU

Celebrity IOU seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Celebrity IOU? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Celebrity IOU.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Celebrity IOU (Seizoen 10) dateert van 2025.

Celebrity IOU Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Celebrity IOU? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Celebrity IOU seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Celebrity IOU Serie Informatie

Celebrity IOU is een Reality-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Mark Dashiell met onder meer de acteurs Jonathan Silver Scott en Drew Scott .

Hollywood A-sterren uiten hun diepe dankbaarheid voor de mensen die een grote impact op hun leven hebben gehad. Ze doen dit door hen te verrassen met grote, hartverwarmende renovaties die iedereen tot tranen toe ontroeren. In deze met sterren overladen, opbeurende serie zien we de tweelingbroers Drew en Jonathan Scott terwijl ze elke beroemdheid helpen met een speciale renovatie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.