• 9.371.622 stemmen

Ontwikkeld door: Katie Robbins

Met onder meer: Rashida Jones, Hidetoshi Nishijima en Joanna Sotomura

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 10 juli 2024

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sunny

Het leven van de Amerikaanse Suzie, die in Kyoto te Japan woont, wordt overhoop gegooid wanneer haar man en zoon verdwijnen in een mysterieus vliegtuigongeluk. Als 'troost' krijgt ze Sunny, een nieuwe huishoudrobot gemaakt door het elektronicabedrijf van haar man. Hoewel Suzie aanvankelijk een hekel heeft aan Sunny's pogingen om de leegte in haar leven op te vullen, ontwikkelen ze geleidelijk aan een onverwachte vriendschap. Samen ontdekken ze de duistere waarheid over wat er echt gebeurd is met Suzie's familie en raken ze op een gevaarlijke manier verstrikt in een wereld waarvan Suzie niet wist dat die bestond.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Sunny

avatar van david bohm

david bohm

maandag 18 november 2024
Sunny seizoen 1 Vlotte, originele serie een soort van Japans - Amerikaanse Kleo. Aankleding is tof, leuke cast en het onderwerp eenzaamheid en home robots is interessant . Naarmate de ontknoping naderde vond ik het wel een pak minder worden. Maar al met al echt leuk om gezien te hebben.