Get Ed seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Get Ed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Get Ed.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Get Ed (Seizoen 1) dateert van 2005.
Get Ed Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Get Ed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Get Ed seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Get Ed Serie Informatie
Get Ed is een Animatie / Actie-serie uit 2005-2006. met onder meer de acteurs Megan Fahlenbock, Jennifer Dale en Stephanie Morgenstern .
Ed is een tiener die elektro-genetisch verbeterd is en werkt voor Dojo Deliveries in Progress City, een futuristische wereld. Hij maakt gebruik van zijn cyberspeurdersvaardigheden om identiteitsdiefstal en andere misdaden op basis van informatie tegen te gaan. Samen met zijn koeriervrienden Burn, Deets, Loogie en Fizz, en zijn vriend en mentor Ol' Skool, moet hij het opnemen tegen het ultieme kwaad: Bedlam, die de controle over Progress City heeft overgenomen en streeft naar wereldheerschappij.