Shiny Happy People: Duggar Family Secrets seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shiny Happy People: Duggar Family Secrets? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Shiny Happy People: Duggar Family Secrets.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Shiny Happy People: Duggar Family Secrets (Seizoen 1) dateert van 2023.
Shiny Happy People: Duggar Family Secrets Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shiny Happy People: Duggar Family Secrets? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shiny Happy People: Duggar Family Secrets seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Shiny Happy People: Duggar Family Secrets Serie Informatie
Shiny Happy People: Duggar Family Secrets is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Olivia Crist met onder meer de acteurs Jill Dillard, Derick Dillard en Amy King .
Een docuserie die de waarheid blootlegt achter het Americana-oppervlak van de favoriete reality-tv-familie: de Duggars en de radicale organisatie erachter: The Institute in Basic Life Principles. Terwijl details over de familie en hun schandalen zich ontvouwen, beseffen we dat ze deel uitmaken van een verraderlijke, grotere dreiging die al in beweging is, waarbij de democratie zelf in gevaar is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.