Apartment404 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Apartment404? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Apartment404.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Apartment404 (Seizoen 1) dateert van 2024.
Apartment404 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Apartment404? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Apartment404 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Apartment404 Serie Informatie
Apartment404 is een Komedie-serie uit 2024. Geregisseerd door Jung Chul-min met onder meer de acteurs Yoo Jae-suk, Cha Tae-hyun en Jennie Kim .
Mysterieuze variétéshow gebaseerd op werkelijk ongekende gebeurtenissen in Koreaanse appartementen. Zes bewoners worden uitgenodigd in een appartement vol geheimen, waar ze mysteries onder ogen zien en geheimen oplossen. Elke aflevering is gebaseerd op echte gebeurtenissen en heeft een unieke setting in een andere periode en locatie, waardoor de onderzoeksvaardigheden van de kijkers en herinneringen aan elk tijdperk worden gestimuleerd.