• 9.369.461 stemmen

Those about to Die (2024)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Robert Rodat

Met onder meer: Anthony Hopkins, Iwan Rheon en Tom Hughes

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 18 juli 2024

Eerst uitgezonden op: Peacock (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Those about to Die

Tijdens het hoogtepunt van het Romeinse Rijk wordt de bevolking steeds verveelder, rustelozer en gewelddadiger. De mensen worden voornamelijk door twee dingen in het gareel gehouden: gratis eten en spectaculair entertainment in de vorm van wagenrennen en gladiatorengevechten. De spelen zijn zo populair dat ze een nationale instelling zijn geworden die miljoenen mensen - waaronder dierenvangers, paardenfokkers, wapenmakers en dokters - in hun levensonderhoud voorzien. De Romeinse economie is zo afhankelijk van hun succes, dat elke poging om de spelen te beëindigen of hun barbaarsheid te beperken een zekere economische ineenstorting betekent. Verscheidene mensen uit alle hoeken van het Romeinse Rijk botsen hierdoor weldra op het explosieve kruispunt van sport, politiek en dynastieën.

Meningen over Those about to Die

avatar van movie freak84

movie freak84

donderdag 8 augustus 2024
Those about to Die seizoen 1 Had er wel iets meer van verwacht maar desalniettemin is het zeker geen slechte serie. Het speelt zich allemaal een beetje op dezelfde plek af en dat maakt het toch iets minder goed. Acteerwerk is wel prima. Het verhaal over die menners en over de familie die worden meegenomen is wel prima. Maar het pakt je toch niet egt. Er zitten zeker leuke en goede stukken in maar ook heel wat mindere. Magere 7.

HeaVyRaiN

dinsdag 6 augustus 2024
Those about to Die seizoen 1 Ik snap de slechte recensies niet . Ik heb net het hele seizoen afgekeken en ik vond hem echt zeer goed . Je moet er wel een beetje in het begin door heen kijken maar na mate het seizoen wordt hij echt zeer goed , maar misschien moet je ook van zoon style houden en het tijdperk en setting . Maar het is ook zeer persoonlijk natuurlijk .

DonR4mon_tv

dinsdag 23 juli 2024
Those about to Die seizoen 1 Pfff, Valt dit even vies tegen. Ik denk dat sir Anthony Hopkins 90 % v/h hele budget heeft gekregen. Het begint al in de introscene dat de positie van het mes in de 2 shots niet klopt Dan heb je mij eigenlijk al. Zulke fouten in de eerste minuut. Checken ze dat dan niet bij het uitbrengen of is je budget al.op?? . Als er dan wordt geacteerd gaan je haren recht overeind staan. Echt van een laag B niveau, zelfs van de grote acteurs. Dan krijg je ook nog posters op de achtergrond te zien alsof je bij de plaatselijke theaterschool aan het kijken bent. En dan heb ik het nog geeneens gehad over de effecten en animaties uit de jaren 90. Nee dit is een teleurstelling. Ik heb het uit mijn to watch lijstje gehaald[

devil1973

zaterdag 20 juli 2024
Those about to Die seizoen 1 Serieus dit??? My God wat is dit slecht zeg, ik heb de eerste aflevering uitgekeken met heel veel moeite. CGI, acteerwerk (ook van de bekende acteurs), verhaal, echt alles gewoon is waardeloos. Het voelt alsof er helemaal geen script is, gewoon een zooi toneel-acteurs/actrices bij elkaar die zelf maar wat moesten improviseren. Het gaf hetzelfde gevoel als de eerste aflevering van GTST Sorry, normaal ben ik niet zo negatief maar als je dit zo groots aankondigt en dan met een eerste aflevering aan komt zetten wat nog rommeliger en lelijker is als mijn keuken vlak na het koken van een grote maaltijd verdien je niks meer als een *1