• 9.385.526 stemmen

Fabricante de Ovnis

Fabricante de Ovnis seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fabricante de Ovnis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fabricante de Ovnis.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fabricante de Ovnis (Seizoen 1) dateert van 2024.

Fabricante de Ovnis Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fabricante de Ovnis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fabricante de Ovnis seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fabricante de Ovnis Serie Informatie

Fabricante de Ovnis is een Komedie-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Jerónimo Best, José Carlos Rodríguez en Odiseo Bichir .

Fernando, geboren in Argentinië, arriveert in Salgueiro, een bijna verlaten stad in het hart van Galicië, op zoek naar de geboorteakte van zijn grootvader die hij nodig heeft om het Spaanse staatsburgerschap aan te vragen. Terwijl hij daar is, probeert de lokale bevolking hem ervan te overtuigen in de stad te blijven en de rol van leider op zich te nemen, een rol die Fernando's grootvader met succes vervulde totdat hij zonder duidelijke reden naar Argentinië vluchtte. Fernando gelooft dat de stad UFO-toerisme zou kunnen aanboren om haar fortuin nieuw leven in te blazen. De hele gemeenschap staat onder bevel van haar nieuwe leider, in afwachting van de komst van buitenaardse wezens...