• 9.385.255 stemmen

Ófærð

Ófærð seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ófærð ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ófærð .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ófærð (Seizoen 3) dateert van 2021.

Ófærð Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ófærð ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ófærð seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ófærð Serie Informatie

Ófærð is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2021. met onder meer de acteurs Ólafur Darri Ólafsson, Hans Tórgarð en Ilmur Kristjánsdóttir .

Kort nadat een ferry de haven van het IJslandse dorpje Seydisfjördur binnenvaart, spoelt een verminkt lijk aan. Politie-inspecteur Andri vermoedt dat de dader aan boord is en probeert halsstarrig alle passagiers aan boord te houden. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, is de situatie niet langer houdbaar. Niemand kan het dorp nog in of uit, ook de moordenaar niet. Alle inwoners worden opeens verdachten, maar ze zijn ook allen in gevaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 264 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.