• 9.385.305 stemmen

Stadt, Land, Lust

Stadt, Land, Lust seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stadt, Land, Lust? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Stadt, Land, Lust.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Stadt, Land, Lust (Seizoen 1) dateert van 2024.

Stadt, Land, Lust Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stadt, Land, Lust? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stadt, Land, Lust seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Stadt, Land, Lust Serie Informatie

Stadt, Land, Lust is een Komedie / Drama-serie uit 2024.

Sonja Stellbrink heeft haar leven overhoop gegooid. Haar baan en echtgenoot hangen aan een zijden draadje en ze moet nu alles weer op de rails zien te krijgen in haar kleine stadswoning in Münsterland. Dat is een plek waar ze eind de dertig absoluut niet meer wilde zijn.