• 9.383.750 stemmen

Coppola, el Representante

Coppola, el Representante seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Coppola, el Representante? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Coppola, el Representante.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Coppola, el Representante (Seizoen 1) dateert van 2024.

Coppola, el Representante Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Coppola, el Representante? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Coppola, el Representante seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Coppola, el Representante Serie Informatie

Coppola, el Representante is een Drama-serie uit 2024.

Guillermo Coppola, manager van 's werelds beroemdste voetballer Diego Maradona, probeert een fulltime baan te combineren met zijn ongeremde privéleven. Ondertussen krijgt hij te maken met de ongebruikelijke gevolgen van de daden van zijn cliënt, wiens sportieve hoogtepunt snel wordt gevolgd door een periode van openlijke achteruitgang. Hierdoor komt Guillermo in ingewikkelde situaties terecht met onomkeerbare gevolgen.