• 9.385.205 stemmen

1992

1992 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 1992? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 1992.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 1992 (Seizoen 1) dateert van 2015.

1992 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 1992? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 1992 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

1992 Serie Informatie

1992 is een Drama-serie uit 2015. Geregisseerd door Giuseppe Gagliardi met onder meer de acteurs Stefano Accorsi, Guido Caprino en Miriam Leone .

Het is Italië 1992, een tijd waarin schone handen vaak allesbehalve schoon waren en ‘Tangentopoli’ een corrupt Italiaans systeem was die een goed leven beloofde aan een ieder die de regels volgde. Als Mario Chiesa, lid van de Socialistische Partij, op 17 februari 1992 wordt gearresteerd op verdenking van corruptie, blijkt dat de aanzet voor een grootschalig onderzoek naar verdere corruptie in de politiek. Deze zogenaamde Mani pulite (Italiaans voor schone handen) brengt een golf aan affaires met zich mee die grote gevolgen hebben voor de politieke elite. Italië staat op de rand van de afgrond en de invloed is in alle lagen van de bevolking merkbaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.