• 9.378.659 stemmen

Großstadtförsterin, Die

Die Großstadtförsterin seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Großstadtförsterin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Die Großstadtförsterin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Großstadtförsterin (Seizoen 1) dateert van 2024.

Die Großstadtförsterin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Die Großstadtförsterin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Großstadtförsterin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Die Großstadtförsterin Serie Informatie

Die Großstadtförsterin is een Familie / Romantiek-serie uit 2024-2025.

De jonge boswachter Jana Doussière neemt op korte termijn een baan aan bij Staatsbosbeheer Grunewald. De dame is afkomstig uit een wild bos in de Vogezen en leidt een eenzaam bestaan. Jana, die moeite heeft om met mensen om te gaan, komt in aanraking met het stadsbos en zijn "Berlijnse eigenaardigheden”. Zelfs haar beste vriendin, die haar heeft overgehaald, lijkt niet alles over de nieuwe baan te hebben verteld.