• 9.385.376 stemmen

Sphinx

Sphinx seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sphinx? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sphinx.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sphinx (Seizoen 1) dateert van 2024.

Sphinx Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sphinx? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sphinx seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sphinx Serie Informatie

Sphinx is een Thriller-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Andrea Vass, Benja Bruijning en Sallie Harmsen .

De veertienjarige Minke Moorman duikt exact drie jaar na haar vermissing weer op met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Minke blijkt niet meer de oude Minke, en haar vader Lucas is vastberaden om de waarheid omtrent haar ontvoering te achterhalen. Moeder Eva vermoedt dat ze nog steeds in de ban is van haar ontvoerder, die aan een angstaanjagend wraakplan werkt. Twee rechercheurs volgen ondertussen een mysterieus spoor van gruwelijke (zelf)moorden en raadsels.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,46 met in totaal 52 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.