• 9.385.360 stemmen

Wataha

Wataha seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Wataha? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wataha.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wataha (Seizoen 3) dateert van 2019.

Wataha Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Wataha? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wataha seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wataha Serie Informatie

Wataha is een Actie / Drama-serie uit 2014-2020. Geregisseerd door Kasia Adamik met onder meer de acteurs Leszek Lichota, Aleksandra Popławska en Aleksandra Popławska .

Een bomaanslag doodt enkele agenten van de Poolse grenswacht in het prachtige maar onherbergzame Bieszczady-gebergte, een nationaal park in de uiterste zuidoostelijke hoek van het land, aan de grens met Slowakije en Oekraïne. De enige overlevende is Kapitein Rebrow die niet alleen zijn vrienden en collega's, maar ook zijn geliefde Ewa bij de aanslag verliest. Geheel in de war probeert hij de motieven voor de aanval te achterhalen en te ontdekken wie het brein achter de aanslag zou kunnen zijn. Ook zijn oversten zijn erop gebrand om de waarheid aan het licht te brengen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.