• 9.384.508 stemmen

Doll & Em

Doll & Em seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Doll & Em? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doll & Em.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doll & Em (Seizoen 2) dateert van 2015.

Doll & Em Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Doll & Em? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doll & Em seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doll & Em Serie Informatie

Doll & Em is een Komedie-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Azazel Jacobs met onder meer de acteurs Emily Mortimer en Dolly Wells .

Doll en Em zijn beste vriendinnen en elkaars creatieve gelijken. Em is een Engelse actrice die naar Hollywood gaat om daar aan haar carrière te werken. Doll besluit met haar mee te gaat en er te gaan werken als Em's assistent. De vriendschap komt echter onder druk te staan als Em een rol speelt in de film als vrouwelijke Godfather en ook Dolly begint te acteren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.