Milo seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Milo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Milo.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Milo (Seizoen 3) dateert van 2025.
Milo Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Milo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Milo seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Milo Serie Informatie
Milo is een Drama-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Breyten Van Der Donck met onder meer de acteurs Camille Dhont, Karen Damen en Mathias Mesmans .
De jonge Milo is in de bloei van haar leven en ze heeft een ambitieus doel: haar toekomst wijden aan zang en muziek. Haar directe omgeving ziet echter geen toekomst in deze droom. Door haar beladen verleden voelt Milo zich gedwongen haar talent te verbergen, en slechts door middel van leugens en omwegen kan ze haar diepste wens nastreven. Eén van deze omwegen leidt haar naar een baan bij Kosmos, waar gerenommeerde popartiesten hun opleiding hebben genoten. Hier belandt Milo in een complexe situatie, waarin ze ontdekt dat ze niet de enige is die geheimen met zich meedraagt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.