• 9.385.426 stemmen

Kuppel 16

Kuppel 16 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kuppel 16? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kuppel 16.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kuppel 16 (Seizoen 1) dateert van 2022.

Kuppel 16 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kuppel 16? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kuppel 16 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kuppel 16 Serie Informatie

Kuppel 16 is een Drama / Romantiek-serie uit 2022. Geregisseerd door Daniel Voldheim met onder meer de acteurs Johannes Blumenthal, Flo Fagerli en Andrea Bræin Hovig .

Het jaar is 2138. Anton is veertien en woont in een koepel: een door mensen ontworpen omgeving die groot genoeg is om een kleine stad te huisvesten. De koepel houdt vervuiling en straling buiten en de levensverwachting binnen is 160 jaar. Buiten is het slechts 60 jaar. Slechts een paar procent van de wereldbevolking kan het zich veroorloven om in koepels te wonen. Emma woont aan de buitenkant en is ook veertien. Soms gaat ze met haar moeder mee naar de koepel, waar ze parttime werkt. Het was nooit de bedoeling dat ze elkaar zouden ontmoeten en al helemaal niet dat ze verliefd op elkaar zouden worden.