• 9.369.783 stemmen

Ontwikkeld door: Lee Chang-hee en Kim Da Min

Met onder meer: Choi Woo-sik, Sukku Son en Lee Hee-jun

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: vrijdag 9 februari 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sarinja-ng-Nangam

Lee Tang is een doodgewone universiteitsstudent. Tijdens zijn werk in een buurtwinkel krijgt hij ruzie met een onbeschofte dronken man en doodt hem per ongeluk. Tang is doodsbang dat hij iemand heeft vermoord en dat zijn leven geruïneerd is. Het blijkt dat de dode man een seriemoordenaar was en hij wordt al vier jaar gezocht. Tang realiseert zich dat hij een speciale gave heeft om slechte mensen te herkennen die het verdienen om te sterven. Zodoende wordt de jongeman een seriemoordenaar die het op slechte mensen heeft gemunt. Dit zorgt er echter voor dat rechercheur Jang Nan-gam en oud-rechercheur Song Chon hem in het vizier krijgen.

Meningen over Sarinja-ng-Nangam

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

donderdag 11 april 2024
Sarinja-ng-Nangam seizoen 1 De lotsbestemming van een goede moordenaar. In 'A Killer Paradox' (2024) ontdekt een jongeman dat hij de wereld een mooiere en fijnere plek maakt wanneer hij onschuldige mensen vermoordt. Maakt het hem alsnog een slecht mens als hij mensenlevens neemt? Of krijgen zijn moorden een nieuwe betekenis door de gave om intuïtief slechtheid aan te voelen? 'A Killer Paradox' (2024) combineert de moordlijst van 'Death Note' met de menselijke seriemoordenaar uit 'Dexter' of zelfs de rol van toeval uit de betere Coen-films. Het maakt 'A Killer Paradox' (2024) tot een amusante mengeling van zwartkomische verwikkelingen en mijmeringen over menselijke moraal. Sterk acteerwerk en enkele zeer puike actiescènes maken het geheel af. Al had ik continu het gevoel dat je 't allemaal wel eens eerder hebt gezien.

pedro

zaterdag 10 februari 2024
Sarinja-ng-Nangam seizoen 1 Dit was bij mij geen goede Zuid Koreaanse serie. Het was een misdaad komedie, maar ik heb enkel groen gelachen. Kinderachtig en uitermate vervelend, er komen een massa Zuid Koreaanse series en films op Netflix, maar spijtig genoeg is er tegenwoordig niet veel goeds meer bij...