• 9.385.390 stemmen

Becoming Karl Lagerfeld

Becoming Karl Lagerfeld seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Becoming Karl Lagerfeld? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Becoming Karl Lagerfeld.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Becoming Karl Lagerfeld (Seizoen 1) dateert van 2024.

Becoming Karl Lagerfeld Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Becoming Karl Lagerfeld? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Becoming Karl Lagerfeld seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Becoming Karl Lagerfeld Serie Informatie

Becoming Karl Lagerfeld is een Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Jérôme Salle met onder meer de acteurs Daniel Brühl, Sunnyi Melles en Théodore Pellerin .

Serie over de opkomst van Karl Lagerfeld in de wereld van de Parijse modewereld in de jaren zeventig. In 1972 streefde de 38-jarige Karl Lagerfeld ernaar de beroemdste Franse modeontwerper te worden, in een tijd waarin Yves Saint Laurent de boventoon voerde. Nadat hij Jacques de Bascher, een jonge dandy, ontmoette en verliefd werd, gaat hij de concurentie aan met Yves Saint Laurent en Pierre Bergé, het hoofd van het meest prestigieuze modemerk ter wereld.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.