• 9.385.206 stemmen

No Activity: Niente da Segnalare

No Activity: Niente da Segnalare seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie No Activity: Niente da Segnalare? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van No Activity: Niente da Segnalare.

Het laatste bij ons bekende seizoen van No Activity: Niente da Segnalare (Seizoen 1) dateert van 2024.

No Activity: Niente da Segnalare Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van No Activity: Niente da Segnalare? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over No Activity: Niente da Segnalare seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

No Activity: Niente da Segnalare Serie Informatie

No Activity: Niente da Segnalare is een Komedie-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Luca Zingaretti, Rocco Papaleo en Carla Signoris .

Twee gangsters zijn bezig met een overval. Ondertussen houden twee politieagenten in hun auto toezicht en staan klaar staan om de arrestatie te verrichten. Op het hoofdkantoor van de politie zitten twee telefonistes, die klaar zitten om versterking te sturen. Maar het wachten blijft maar duren en iedereen moet een manier vinden om de tijd te doden. Ondertussen gebeurt er helemaal niets.