Doctor Slump seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Doctor Slump? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Doctor Slump.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Doctor Slump (Seizoen 1) dateert van 2024.
Doctor Slump Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Doctor Slump? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doctor Slump seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Doctor Slump Serie Informatie
Doctor Slump is een Komedie / Romantiek-serie uit 2024. Geregisseerd door Oh Hyun-jong met onder meer de acteurs Park Hyung-sik, Park Shin-hye en Yoon Park .
Tijdens zijn studie behaalde Yeo Jung-Woo altijd de beste cijfers in de academische wereld en studeerde hij aan de beste medische school van het land. Yeo Jung-Woo is nu een populaire plastisch chirurg. Zijn leven verloopt soepel, maar door een mysterieus medisch ongeluk komt zijn leven op het randje te staan. Op dat moment ontmoet hij Nam Ha-Neul. Ze was een rivaal in zijn verleden en werkt nu als anesthesioloog. Haar leven bestaat uitsluitend uit werken en studeren en ze mist het plezier. Ze troosten elkaar en er ontstaat een romantische relatie tussen hen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.