• 9.385.628 stemmen

Makta

Makta seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Makta? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Makta.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Makta (Seizoen 1) dateert van 2023.

Makta Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Makta? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Makta seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Makta Serie Informatie

Makta is een Drama-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Yngvild Sve Flikke met onder meer de acteurs Kathrine Thorborg Johansen, Jan Gunnar Røise en Anders Baasmo Christiansen .

1974, Oslo. De Labour Party verkeert in een crisis. De partij wordt verscheurd door een conflict tussen partijleider Reiulf Steen en premier Odvar Nordli. De alcohol vloeit, net als de lekken. Tegelijkertijd raakt de sociaal geëngageerde jonge arts Gro Harlem Brundtland, die opkomt voor abortus en ecologie, verstrikt in het politieke machtsspel. Te midden de politieke chaos leert Gro de kneepjes van het vak en schopt het in 1981 tot de eerste vrouwelijke premier van Noorwegen ooit.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.