• 9.384.413 stemmen

Stupid Pet Tricks

Stupid Pet Tricks seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stupid Pet Tricks? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Stupid Pet Tricks.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Stupid Pet Tricks (Seizoen 1) dateert van 2024.

Stupid Pet Tricks Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stupid Pet Tricks? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stupid Pet Tricks seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Stupid Pet Tricks Serie Informatie

Stupid Pet Tricks is een Reality / Komedie-serie uit 2024. Geregisseerd door Dan Opsal met onder meer de acteurs en Sarah Silverman .

Kijkers thuis krijgen de kans om elke week hun eigen huisdieren in de uitzending te zien door een video van hun truc te plaatsen met in te sturen. De tour door meerdere steden reist door het land en geeft huisdieren en hun baasjes de kans om hun huisdier op de roze loper te laten zien, te poseren in een verscheidenheid aan huisdiervriendelijke fotomomenten en speciale weggeefacties te ontvangen. Bij elke tourstop worden extra huisdiergerichte partners in de kijker gezet, waardoor een bestemming ontstaat voor eigenaren van gezelschapsdieren om hun getalenteerde harige metgezellen in het zonnetje te zetten.