• 9.384.551 stemmen

Gigolò per Caso

Gigolò per Caso seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gigolò per Caso? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gigolò per Caso.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gigolò per Caso (Seizoen 2) dateert van 2026.

Gigolò per Caso Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gigolò per Caso? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gigolò per Caso seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gigolò per Caso Serie Informatie

Gigolò per Caso is een Komedie-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Eros Puglielli met onder meer de acteurs Christian De Sica, Pietro Sermonti en Ambra Angiolini .

Alfonso, een gevoelige horlogemaker en liefhebber van feminisme, ontdekt iets dat zijn leven voor altijd zal veranderen. Zijn vader keert plotseling terug in zijn leven na een hartaanval en brengt naar buiten dat hij geen antiquair is maar een gigolo. Na een reeks ongelukkige gebeurtenissen wordt Alfonso gedwongen het pad van zijn vader te volgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.