Raijingu Inpakuto seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Raijingu Inpakuto? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Raijingu Inpakuto.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Raijingu Inpakuto (Seizoen 2) dateert van 2024.
Raijingu Inpakuto Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Raijingu Inpakuto? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Raijingu Inpakuto seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Raijingu Inpakuto Serie Informatie
Raijingu Inpakuto is een Animatie / Drama-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Misaki Kuno, Yumiri Hanamori en You Taichi .
Derdejaars Nanaumi Gawain woont bij zijn opa in de bergen van Fukushima. Hij oefent de hele dag honkbal met zijn vrienden en droomt ervan de beste slagman ter wereld te worden. Op een dag ontmoet hij de vrouwelijke professionele golfster Kiria Nishino en raakt betoverd door de sport nadat hij de bal meer dan 300 meter ver heeft geslagen. Kiria helpt hem daarna om naar Tokio te verhuizen en zich in te schrijven bij Camelot Academy, een wereldberoemde school voor jonge golfers. Daar komt zijn aangeboren golftalent tot bloei en neemt Nanaumi het meedogenloos op tegen getalenteerde rivalen uit de hele wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.