Bad Cop: Kriminell gut seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bad Cop: Kriminell gut? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bad Cop: Kriminell gut.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bad Cop: Kriminell gut (Seizoen 1) dateert van 2017.
Bad Cop: Kriminell gut Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bad Cop: Kriminell gut? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bad Cop: Kriminell gut seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bad Cop: Kriminell gut Serie Informatie
Bad Cop: Kriminell gut is een Misdaad-serie uit 2017. Geregisseerd door Peter Ladkani met onder meer de acteurs David Rott, Alma Leiberg en Daniel Rodic .
De tweelingbroers Jesko en Jan Starck leiden beide heel verschillende levens. Terwijl Jesko een succesvol rechercheur-inspecteur werd, heeft Jan de carrière van een crimineel op zich genomen en staat hij dus aan de andere kant van de wet. Maar op een noodlottig moment verandert alles plotseling wanneer Jesko dodelijk gewond raakt bij een politieoperatie waarbij Jan betrokken is. Jan neemt vervolgens de identiteit van zijn overleden broer aan om zijn eigen leven te redden.