• 9.385.773 stemmen

Farmer Wants a Wife

Farmer Wants a Wife seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Farmer Wants a Wife? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Farmer Wants a Wife.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Farmer Wants a Wife (Seizoen 3) dateert van 2025.

Farmer Wants a Wife Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Farmer Wants a Wife? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Farmer Wants a Wife seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Farmer Wants a Wife Serie Informatie

Farmer Wants a Wife is een Reality-serie uit 2023-2025. met onder meer de acteurs Jennifer Nettles en Kimberly Williams-Paisley .

Vier groepen, elk bestaande uit één boer en acht vrouwen uit alle lagen van de bevolking, ontmoeten elkaar, interacteren en zoeken gedurende zes weken samen naar verbindingen en romantiek om te op de boerderijen van de mannen. Uiteindelijk zullen zowel de boer als een van de vrouwen van elke groep moeten beslissen of ze voor elkaar bedoeld zijn en een leven met elkaar willen – vol hard werken op de boerderij, samen bouwen aan een toekomst en uiteindelijk liefde vinden in elkaars armen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.