• 9.377.519 stemmen

Blue Murder - Seizoen 1 (2003)

Show titel: Blue Murder

Afleveringen: 2

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Cath Staincliffe

Met: Caroline Quentin, Ian Kelsey, Paul Loughran, Caroline Quentin, Ian Kelsey en Paul Loughran

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 18 mei 2003

Eerst uitgezonden op: ITV1 (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blue Murder

Blue Murder is een Engelse politieserie die zich afspeelt in Manchester, Engeland. Politievrouw Janine Lewis is een alleenstaande moeder met vier kinderen en probeert haar werk te combineren met haar huishoudelijke taken. Nadat haar man haar heeft verlaten heeft zij een min of meer intieme relatie met haar collega inspecteur Richard Mayne.

Afleveringen Seizoen 1 (2003)

1. 1. Cry Me a River: Part 1

18 mei 2003 (1 uur en 30 minuten)

De zwangere inspecteur DCI Janine Lewis krijgt de taak een moord te onderzoeken. Een getuige meldt zich en deze wijst de lokale Dean Hendricks aan als mogelijke verdachte. Janine heeft haar twijfels en verdenkt een aantal anderen. Hoofdinspecteur Hackett is niet blij met de vertraging die het onderzoek opvoert en laat Lewis weten dat ze door moet werken.

2. 2. Cry Me a River: Part 2

19 mei 2003 (1 uur en 30 minuten)

De verdenkingen van Lewis worden bevestigd wanneer er verbrandde videobanden in de tuin van de vrouw van het slachtoffer gevonden worden. Al snel komt het team erachter dat het slachtoffer helemaal niet zo onschuldig was en betrokken was bij porno. Ondertussen komt Dean Hendricks bovenwater en deze heeft nieuwe informatie voor Lewis.

avatar van ZAP!

ZAP!

Bizarre zaak, uiteindelijk. Met veel privé-sores as well. Goed te doen.