ad
 • 139.549 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.929 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.098 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ghost Wars - Seizoen 1 (2017-2018)

2,25 4 stemmen

Show titel: Ghost Wars

IMDb beoordeling: 6,3 (4.218)

Seizoenen: 1 seizoen

Afleveringen: 13

Datum van release: donderdag 5 oktober 2017

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Ghost Wars

Afleveringen Seizoen 1 (2017-2018)

 1. 1. Death's Door

  Outcast en medium Roman Mercer bereidt zich voor op zijn vertrek uit het dorpje gesitueerd in Alaska. Zijn plannen worden echter verstoord door een aardbeving die bovennatuurlijke krachten doen ontwaken. Roman moet de vooroordelen in zijn stad overwinnen en zijn persoonlijke demonen confronteren om de inwoners te redden van een grote dreiging.

 2. 2. The Ghost in the Machine

  De smokkelaar Billy keert terug naar Port Moore, waar hij zijn dorp terugvindt in chaos. Hij wil zijn illegale goederen verspreiden, maar merkt dat zijn boot onder kwade invloed staat.

 3. 3. The Curse of Copperhead Road

  De pragmatische onderzoeker Landis Barker doet experimenten op zichzelf om het spoken in een laboratorium te bepalen. Daar ging immers een test omtrent een deeltjesversneller helemaal mis.

 4. 4. The Exorcism of Marcus Moon

  Het aantal kerklieden gaat de hoogte in en de priester Dan poogt de inwoners gerust te stellen. Wanneer een jongetje bezeten wordt heeft Dan het moeilijk om een onofficieel duiveluitdrijving uit te voeren.

 5. 5. Whatever Happened to Maggie Rennie

  Het dorp krijgt hulp van de scepticus Doug nadat het sociale leven in Port Moore een flinke deuk krijgt. Wanneer de overleden dochter van Doug Roman een boodschap doorgeeft gaat het bergaf met de gezondheid van Doug.

 6. 6. We Need to Talk About Abigail

  Val wil het dorp beschermen en zet een civiele verdediging op poten. Wanneer haar dochter Abigail verdwijnt, neemt Jimmy de leiding op zich in de zoektocht naar het meisje en hij krijgt hierbij hulp van Roman en diens bovennatuurlijke krachten. Ook anderen worden bij de zoekactie betrokken, tenminste als ze zich in het bos aan de rand van het dorp durven begeven.

 7. 7. Whistle Past the Graveyard

  Een stroomuitval doet Port Moore in een neerwaartse spiraal terechtkomen en maakt de spoken op de een of andere manier sterker. Roman, Jimmy, Landis en Doug zien geen andere oplossing dan naar de dam te trekken om weer stroom te krijgen, maar een lang begraven geheim dreigt de groep uit elkaar te halen.

 8. 8. Two Graves

  Jimmy's lichaam is in kritieke toestand, maar mentaal zit hij opgesloten in een nachtmerrieachtig rijk dat bewoond wordt door geesten. Roman zit achter Dan aan. Hij is op zoek naar antwoorden op de vragen omtrent de dood van zijn moeder.

 9. 9. Post-Apocalypse Now

  Het hoofdkwartier van Lambda moeit zich met de situatie in het dorp. Er worden voedselvoorraden uitgedeeld wat het dorp hoop geeft. Ook wordt er beloofd de inwoners van het eiland te evacueren. De jonge CEO Daphne Vikander toont interesse in Roman.

 10. 10. The Pain Connection

  Lambda poogt experimenten uit te voeren op de in beslag genomen capsule. Dit gaat helemaal mis wanneer een groteske Norm uit het hulsel verschijnt die alles op zijn pad vernietigt. De jacht op een monster is geopend.

 11. 11. The Feast

  Landis en Jimmy doen een poging het museum artefact te ontcijferen. Het spookkind van Karla groeit enorm snel. Abigails gezondheid gaat erop achterhuit en Marilyn beseft dat de baby in haar dochter allesbehalve normaal is.

 12. 12. There's No More Room in Hell

  Daphne houdt zich bezig met het starten van de acceleratortest, terwijl in het dorp chaos heerst onder de bewoners. Dit omdat Paolo weigert de bar te openen. Roman, Landis, Jimmy en de familie McGrath-Dufresnes worden achtervolgd.

 13. 13. ...My Soul to Keep

  Terwijl de geesten weerstand bieden aan Roman, maken de overlevenden van Port Moore zich op voor de grootste strijd tegen het kwade. Eerst zullen ze moeten bepalen wie de twee helften van het artefact in de geestenwereld bij elkaar moet brengen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

 • 1314 berichten
 • 979 stemmen

1e ep stukje van gezien, maar zagger zo slecht uit... mee gestopt


avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

 • 726 berichten
 • 88 stemmen

Nou, op zich valt het wel mee hoor. Heeft een aantal leuke Stephen King invloeden.


avatar van umbra

umbra

 • 2023 berichten
 • 2346 stemmen

Deze nu pas beginnen zien, eigenlijk deze tot hiertoe links laten liggen, omdat deze maar weinig beziens had en niet zo'n beste scores voor een Netflix serie. Maar bevalt echt nog wel, zitten indd wel SK invloeden in, ook de cast is misschien niet de beste dat er rondloopt, maar dat was ook heel vaak bij SK verfilmingen zo, dus is hier ook nog acceptabel.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.