• 9.376.732 stemmen

Younger - Seizoen 3 (2016)

Show titel: Younger

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Darren Star

Met: Sutton Foster, Hilary Duff en Debi Mazar

Datum van release: woensdag 28 september 2016

Eerst uitgezonden op: TV Land (Verenigde Staten)

Plot Younger

De 40-jarige Liza wordt plots alleenstaande moeder. Ze probeert de arbeidsmarkt weer te betreden maar komt erachter dat het bijna onmogelijk is om van onder af aan te beginnen op haar leeftijd. Als ze in een bar te horen krijgt dat ze er veel jonger uitziet geeft haar vriendin Maggie haar een make-over en gaat ze door het leven als 26-jarige. Gewapend met nieuw vertrouwen krijgt ze een baan als assistente bij de temperamentvolle Diana. Samen met haar collega Kelsey werkt ze aan haar droomcarrière. Ze hoeft er alleen maar voor te zorgen dat niemand achter haar geheim komt wat alleen zij en Maggie weten.

Afleveringen Seizoen 3 (2016)

1. 1. A Kiss Is Just a Kiss

28 september 2016 (22 minuten)

Liza brengt Caitlin naar de Universiteit en ontmoet Caitlins huisgenoot en haar ouders. Charles nodigt Liza uit voor een etentje. Liza wordt gekust door haar baas Charles en zal nu moeten kiezen tussen Charles en Josh.

2. 2. The Marshmallow Experiment

5 oktober 2016 (22 minuten)

Liza's geheim wordt bijna onthuld op twee manieren. Haar therapeut dokter Wray heeft een boek geschreven dat nogal slecht verkoopt en Liza en Kelsey ontmoeten Bryce Reiger, een twintigjarige miljardair die wil investeren in Emperical.

3. 3. Last Days of Books

12 oktober 2016 (22 minuten)

Liza's twee werelden komen bijna weer samen wanneer ze Bryce overhaalt om een grote contributie te geven om haar favoriete boekwinkel in Paramus open te houden.

4. 4. A Night at the Opera

19 oktober 2016 (22 minuten)

Liza en Josh gaan naar een liefdadigheids-evenement bij de opera en komen Charles tegen met Radha, een nieuwe vrouw die hij heeft ontmoet. Daarnaast krijgt Liza de taak Youtube sterren te contracteren.

5. 5. P Is for Pancake

26 oktober 2016 (22 minuten)

Kelsey ontmoet een leuke jongen, genaamd Lucas, maar Lauren waarschuwt haar dat hij te goed is om Kelsey's eerste te zijn na Thad - suggererend dat haar vriendin eerst een 'foute pannenkoek' moet vinden.

6. 6. Me, Myself, and O

2 november 2016 (22 minuten)

Charles probeert Edward L.L. Moore over te halen om een nieuw boek te schrijven, maar hij weigert. Op hetzelfde moment weigert Emperical een nieuw boek te publiceren van de onbekende schrijfster Aubrey Alexis, genaamd 'Me, Myself and O'.

7. 7. Ladies Who Lust

9 november 2016 (22 minuten)

Het mysterie van de identiteit van de schrijfster Aubrey Alexis zorgt voor goede verkoop van het boek 'Me, Myself and O'. Gwyneth Paltrow zal enkele passages uit het boek lezen, maar haakt op het laatste moment af.

8. 8. What's Up, Dock?

16 november 2016 (22 minuten)

Liza krijgt David eindelijk zo ver om de scheidingspapieren te tekenen, maar ze zet per ongeluk haar zesentwintigjarige geboortedatum op de papieren. Diana ontmoet een man voor haar kantoor die haar aanspoort om met hem te gaan fietsen.

9. 9. Summer Friday

30 november 2016 (22 minuten)

Kelsey krijgt feedback van Liza over Colins roman. Ze geeft aan dat het boek een beetje los geschreven is, maar dat het een goed verhaal is en dat ze ermee verder moet gaan. De twee hebben een ontmoeting met Redmond op een feestje en hopen dat hij Colin wil representeren.

10. 10. Pigeons, Parrots, and Storks

7 december 2016 (22 minuten)

Kelsey helpt Colin om zijn boek te promoten. Josh vertelt Liza dat hij van haar houdt. Liza komt erachter dat ze al een week onbeschermde seks heeft gehad met Josh.

11. 11. A Book Fair to Remember

14 december 2016 (22 minuten)

Liza peinst wat te doen met de bekentenissen van Josh dat hij graag kinderen wil en ze denkt erover om de relatie te verbreken, maar ze gaat eerst naar een boekenbeurs in de Hamptons met Kelsey.

12. 12. Get Real

14 december 2016 (22 minuten)

Kelsey en Liza komen terug van de boekenbeurs in de Hamptons. Liza begint te vermoeden dat Josh haar heeft zien zoenen met Charles. Lauren en Max gaan samenwonen, dus Kelsey gaat naar Colin.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Als je 3 seizoenen in 2 weken kijkt dan is het toch wel erg veel van hetzelfde. Aan het eind evan dit seizoen dacht ik: nu moet ik eens wat anders zoeken om te kijken. Nog steeds leuk en vermakelijk. Over een maand weer verder.