• 9.376.732 stemmen

Frequency - Seizoen 1 (2016-2017)

Show titel: Frequency

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Jeremy Carver

Met: Peyton List, Riley Smith en Devin Kelley

Datum van release: woensdag 5 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Frequency

Dankzij een tijdslus vindt een jonge rechercheur haar dood gewaande vader terug en krijgt ze de kans in te grijpen in zijn verleden. Maar is dat wel zo'n veilig plan? Ze ontwikkelen een geheel nieuwe relatie terwijl ze samen werken aan een onoplosbare moordzaak. Ze krijgen te maken met onbedoelde gevolgen van het zogeheten ''butterfly effect''.

Afleveringen Seizoen 1 (2016-2017)

1. 1. Pilot

5 oktober 2016 (42 minuten)

Sprekend vanuit het verleden hoort Frank wat er met hem gebeurd is en ontdekt Raimy de waarheid over haar vader. Maar deze rimpeling in de tijd heeft vervelende gevolgen.

2. 2. Signal and Noise

12 oktober 2016 (42 minuten)

Raimy en Frank leven in verschillende tijden en onderzoeken samen een aanknopingspunt in de zaak Nightingale. Raimy probeert nog een tragedie uit het verleden te voorkomen.

3. 3. The Near Far Problem

19 oktober 2016 (42 minuten)

Frank en Raimy werken in verschillende jaren samen om een verdachte in de Nightingale-zaak op te pakken. Julie spreekt Frank aan over zijn instabiele gedrag als ouder.

4. 4. Bleed Over

26 oktober 2016 (42 minuten)

Frank en Raimy proberen nog een familietragedie te voorkomen en volgen het spoor van slachtoffers die de Nightingale heeft gemaakt. Raimy komt een oude vlam tegen.

5. 5. Seven Three

2 november 2016 (42 minuten)

Wanneer Frank Raimy helpt om het verleden boven tafel te krijgen om een nieuwe moordzaak op te lossen, brengt het twee verschillende herinneringen aan de eerste dag in het NYPD boven.

6. 6. Deviation

9 november 2016 (42 minuten)

Nu Frank en Raimy de Nightingale uitgedaagd hebben, gebruiken ze diens modus operandi om een val te zetten. Een tipgever doet een schokkende bewering.

7. 7. Break, Break, Break

16 november 2016 (42 minuten)

De Nightingale laat aanwijzingen achter om de politie te pesten. Raimy en Satch boeken vooruitgang in de zaak en Frank confronteert een corrupte collega-agent.

8. 8. Interference

1 december 2016 (42 minuten)

Als bewijsmateriaal van het eerste slachtoffer van de Nightingale cryptische aanwijzingen oplevert, ontdekken Raimy en Frank een verontrustend aanknopingspunt in de zaak.

9. 9. Gray Line

7 december 2016 (42 minuten)

Raimy legt contact met een belangrijke getuige en komt met een drastisch plan om de Nightingale te stoppen. Ondertussen krijgt Frank te maken met hypocrisie en verraad.

10. 10. The Edison Effect

4 januari 2017 (42 minuten)

Frank en Raimy verzinnen een plan voor het vermoorden van de Nightingale, Frank twijfelt of dit wel het beste is om te doen, terwijl Raimy te maken krijgt met een onverwachts moreel dilemma.

11. 11. Negative Copy

11 januari 2017 (42 minuten)

Raimy en Frank hebben zichzelf in de problemen gewerkt. Ondertussen leert Frank wat de betekenis van het verraad is.

12. 12. Harmonic

18 januari 2017 (42 minuten)

Raimy en Frank doen een grote ontdekking, terwijl ze de jacht op de Nightingale voortzetten. Ondertussen is Stan bereid om wat dan ook te doen om Frank onderuit te halen.

13. 13. Signal Kiss

25 januari 2017 (42 minuten)

Raimy doet een ontdekking die haar verkoudheid verhelpt. Ze zoekt contact met Frank en legt hem haar zorgen uit, Ondertussen wordt er een grote onthulling gedaan.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Eerste vier afleveringen kijken lekker weg en vervelen tot nu toe voor geen moment. Als ik dan toch moet zeuren dan had ik een andere vrouwelijke hoofdrolspeelster genomen , ja alleen maar omdat ze niet zo mooi is.

avatar van MinoltaMan_mm

MinoltaMan_mm

Leuke serie die lekker wegkijkt. Er zitten best wat interessante wendingen in die je verder laten kijken.

Als je de film gezien hebt krijg je al snel het "Hé dat heb ik al eens gezien!" gevoel, maar dat duurt niet lang.

Het is een volwaardig afgesloten seizoen, maar men heeft een klein deurtje open laten staan....

hatebreeder

Hier net de eerste aflevering van gekeken en die vond ik zeer goed. Hier hou ik wel van. Hoop alleen dat ze dit alle afleveringen interessant weten te houden. De gelijknamige film vond ik destijds ook erg vermakelijk.

hatebreeder

Inmiddels heb ik hier 7 afleveringen van gezien en ik vind het nog steeds erg goed. Een interessant verhaal wat in een juist tempo gebracht wordt. Als de tweede helft van het seizoen net zo goed blijft dan gaat deze serie hoog scoren bij me.

hatebreeder

Heb net de laatste aflvering gekeken en ik vond dit een geweldig goede serie. De serie is op zich aardig afgerond maar heeft zelfs nog op het web een 3,5 minuut epilog als definitieve afsluiting. De link zal ik hier plaatsen voor de eventuele belangstellenden:

Frequency CW Series Epilogue - The Unaired Final Series Ending on Vimeo

Ik kom qua score beduindend hoger uit dan wat hier het gemiddelde is omdat ik het echt zeer boeiend vond om te zien.

avatar van LikeAJedi

LikeAJedi

Ik heb me erg vermaakt met deze serie en vond hem ook erg sterk, ben het daarom ook niet met alle kritiek eens.