• 9.458.740 stemmen

No Tengo Miedo - Seizoen 1 (2026)

Alternatieve titel: I'm Not Afraid

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Ernesto Contreras

Met: Mayra Hermosillo, Fátima Molina en Yoshira Escárrega

Oorsprong: Mexico

Datum van release: woensdag 8 juli 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot No Tengo Miedo

1986, tijdens de roerige tweede Wereldoorlog in Mexico (gekenmerkt door Maradona's 'Hand of God'-doelpunt). De toenjarige Miguel uit Veracruz ontdekt tijdens het spelen een ander kind dat vastgeketend zit in een verborgen gat onder de grond. Wat begint als een kinderlijk spel, verandert al snel in een bloedstollende realiteit waarin Miguel beseft dat er een leven op het spel staat en dat zijn eigen familie betrokken is bij de duistere praktijken in zijn dorp.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. 1. The Witch

8. Aflevering 8

8 juli 2026

avatar van lang pee

lang pee

Dit vond ik nog eens een echt fantastische serie, waarin nu echt door iedereen die erin meespeeelde ongelooflijk werd geacteerd. Vooral de kleine die Miguel speelde was echt geweldig. Ook de andere kinderen deden het meer dan goed.

Het was een hard drama over armoede, en hoe ver je wil gaan als je niets hebt en je kinderen amper eten kan geven. Wat in deze serie gebeurt is niet goed te praten, maar toch zet het je aan het denken. Hoever zou je zelf gaan om je gezin tenmiste eten te geven en een beter leven...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit ben het wel met lang pee eens. Echt een hele mooie serie. Ik vind die kleine Miguel alleen niet echt super goed acteren, maar dat maakt de serie er verder niet minder om, en is verder echt het kijken waard. De locatie is ook heel mooi, de Mexicaanse jungle en het verhaal zit ook gewoon goed in elkaar. Beslist een aanrader.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Maar hier op Moviemeter staat dat de serie 8 afleveringen heeft, maar het zijn maar 6 afleveringen.