• 9.428.856 stemmen

Crooks - Seizoen 2 (2026)

Show titel: Crooks

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 33 minuten

Ontwikkeld door: Marvin Kren, Benjamin Hessler en Georg Lippert

Met: Frederick Lau, Christoph Krutzler en Svenja Jung

Oorsprong: Duitsland

Datum van release: dinsdag 14 april 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Crooks

Een voormalige crimineel genaamd Charly wordt door enkele oude connecties gedwongen om een kluis te kraken waarin een uiterst waardevolle munt ligt verborgen. De overval neemt een onverwachte wending, waardoor Charly gedwongen wordt op de vlucht te slaan, bijgestaan door zijn chauffeur Joseph. Terwijl ze wanhopig proberen om Charly's familie in veiligheid te brengen, worden ze achtervolgd door meedogenloze criminele bendes uit diverse steden, waaronder Berlijn, Wenen en Marseille. De jacht escaleert tot een bloedstollende confrontatie, waarbij Charly en Joseph steeds inventiever moeten worden om te ontkomen aan hun genadeloze achtervolgers.

Afleveringen Seizoen 2 (2026)

1. 1. Bussi Bussi

14 april 2026 (1 uur en 06 minuten)

Charly wordt door de Duitse politie onder druk gezet om de munt op te halen en reist naar een oude vriend in Bangkok. In Wenen maken oude vijanden plannen om aan geld te komen.

2. 2. Menschen, Tiere, Sensationen

14 april 2026 (59 minuten)

Terwijl Charly's familie in Oostenrijk gevaar loopt, gaan Charly en Joseph in Bangkok op zoek naar de munt. In Wenen neemt maffiabaas Zakeyev contact op met zijn dochter.

3. 3. Live Is life

14 april 2026 (52 minuten)

Katharina staat voor een onmogelijke keuze. Terwijl Charly en Joseph klem zitten tussen rivaliserende bendes, hebben de acties van Rio en Zwanziger gevaarlijke gevolgen.

4. 4. Mähdrescher

14 april 2026 (1 uur en 02 minuten)

Charly sluit een deal met het Thaise syndicaat om hun heilige afgodsbeeld te stelen. Samira haalt Rio over om Katharina in Wenen te benaderen.

5. 5. Skorpion

14 april 2026 (46 minuten)

Terug in Wenen proberen Charly en Joseph snel Samira te bereiken. Rio komt dichter bij de munt, maar het spel wordt steeds complexer. Zakeyev wil koste wat kost winnen.

6. 6. Katharina die Große

14 april 2026 (48 minuten)

Wenen is geschokt door Rio’s wraakzuchtige razernij en Charly krijgt een ultimatum van Zakeyev. Samira doet een gedurfde zet wanneer alles afhangt van wie de munt heeft.

Ik heb seizoen 2 op de heen en terugweg naar Turkije gekeken in het vliegtuig en wat heb ik gelachen. Ik vind de serie top!