• 9.404.084 stemmen

56 Days - Seizoen 1 (2026)

Show titel: 56 Days

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 35 minuten

Ontwikkeld door: Lisa Zwerling en Karyn Usher

Met: Megan Peta Hill, Dove Cameron en Avan Jogia

Datum van release: woensdag 18 februari 2026

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 56 Days

56 dagen geleden Ciara en Oliver ontmoeten elkaar in een rij bij een supermarkt in Dublin, dezelfde week dat Covid-19 de Ierse kust bereikt. 35 dagen geleden, wanneer de lockdown hen dreigt uit elkaar te drijven, stelt Oliver voor dat Ciara bij hem intrekt. Ze ziet een unieke kans om een ​​nieuwe relatie te laten bloeien zonder de druk van toezicht van familie en vrienden. Hij ziet het als een kans om te verbergen wie - en wat - hij werkelijk is. Vandaag de dag arriveren rechercheurs bij Olivers appartement en ontdekken daarbinnen een ontbindend lichaam. Zullen ze kunnen vaststellen wat er echt is gebeurd, of heeft de lockdown iemand de kans geboden om de perfecte misdaad te plegen?

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. Aflevering 1

18 februari 2026 (51 minuten)

Na een toevallige ontmoeting wordt Ciara verliefd op de rijke, knappe Oliver. 56 dagen later stuiten rechercheurs Lee en Karl op een gruwelijk lijk. Is de intense romance tussen Ciara en Oliver geëindigd in moord?

2. Aflevering 2

18 februari 2026 (53 minuten)

Oliver stort zich halsoverkop in een romance met Ciara, ondanks duidelijke waarschuwingssignalen van beide kanten. Karl ziet Lee tijdens een mysterieuze ontmoeting met een verdachte, terwijl ze samen proberen de identiteit van zowel het slachtoffer als de dader te achterhalen.

3. Aflevering 3

18 februari 2026 (47 minuten)

Olivers paranoia neemt toe wanneer Ciara bij hem intrekt in zijn luxe appartement. Lee heeft een geheim voor Karl, maar doet een cruciale ontdekking in de zoektocht naar de moordenaar.

4. Aflevering 4

18 februari 2026 (49 minuten)

De bizarre romance tussen Oliver en Ciara wordt intenser naarmate zij dichter bij zijn miljoenenvermogen komt. Lee biecht de waarheid op over Linus Finch, terwijl zij en Karl een stalker opsporen.

5. Aflevering 5

18 februari 2026 (50 minuten)

Te midden van het feestgedruis van een stadsfeest drijven nieuwe gevoelens en een nieuwsgierige journalist Oliver en Ciara tot het uiterste. Lee en Karl richten hun aandacht op een nieuwe verdachte en komen steeds dichter bij de identiteit van het lichaam in het bad.

6. Aflevering 6

18 februari 2026 (43 minuten)

Oliver raakt in een neerwaartse spiraal wanneer Shyla Ciara dwingt een moeilijke beslissing te nemen. De persoonlijke demonen van Karl en Lee bedreigen hun partnerschap.

7. Aflevering 7

18 februari 2026 (53 minuten)

De gebeurtenissen bij Narrow River zetten de wereld van Oliver en Ciara op hun kop. Lee en Karl ontdekken de waarheid, maar worden geconfronteerd met brute gevolgen.

8. Aflevering 8

18 februari 2026 (49 minuten)

Karl en Lee leggen de laatste puzzelstukjes op hun plek om alles te begrijpen over de intense, beladen en fatale liefdesaffaire tussen Oliver en Ciara.

avatar van lang pee

lang pee

Deze serie begint zeer veelbelovend, maar al na de eerste aflevering begrijp je dat dit een lange vervelende zit gaat worden.

De chemie tussen de twee hoofdrolspelers is er totaal niet, en ergens word er gesproken van houterig acteren, waar ik het volledig mee eens ben.

Oppervlakkig, vervelend, en zeker een zeer zwakke Cameron. Ik kan de 1 op 4 van Ebert zeer goed begrijpen.

De zoveelste flauwe serie van prime, maar ja we klagen niet, voor 2,99 mag je niet teveel verwachten...

De 56 dagen duren er precies 560..