• 9.405.396 stemmen

Paradise - Seizoen 2 (2026)

Show titel: Paradise

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Dan Fogelman

Met: Julianne Nicholson, Sterling K. Brown en Shailene Woodley

Datum van release: maandag 23 februari 2026

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 2 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Paradise

Paradise speelt zich af in een rustige gemeenschap waar enkele van 's werelds meest prominente individuen wonen. Maar die rust wordt bruut verstoord wanneer de president dood wordt aangetroffen en een onderzoek begint waarbij heel veel op het spel staat. Xavier Collins, het hoofd van de presidentiële beveiliging, blijkt de laatste persoon te zijn die de president levend zag, en hij wordt dan ook meteen als hoofdverdachte gezien.

Afleveringen Seizoen 2 (2026)

1. 1. Graceland

23 februari 2026 (59 minuten)

2. 2. Mayday

23 februari 2026 (45 minuten)

3. 3. Another Day in Paradise

23 februari 2026 (55 minuten)

4. 4. A Holy Charge

2 maart 2026 (53 minuten)

5. 5. The Mailman

9 maart 2026 (53 minuten)

6. 6. Jane

16 maart 2026 (44 minuten)

7. 7. The Final Countdown

23 maart 2026 (57 minuten)

8. 8. Exodus

30 maart 2026

avatar van 2dehans

2dehans

Vorige maand seizoen 1 bekeken. De wereld die vergaat is wel vaker als inspiratie gebruikt maar moet zeggen dat de clifhangers lekker aanwezig waren om de serie in 1 zucht uit te kijken. 23ste meteen begonnen aan seizoen 2. Moet zeggen dat ik de spanning van seizoen wat miste. Zeker na cliffhanger van eind seizoen had ik meer van de opening aflevering verwacht. Voelde als beetje jammer aan. Aflevering 1 en 2 hadden van mij achterwege mogen blijven. Aflevering 3 keek wel lekker weg maar de samenspanningen tussen verschillende groepen binnen de relatief kleine wereld beginnen een beetje een overkill te krijgen.

Nu weer een week wachten. Vind persoonlijk dat dit voor een betalende streaming dienst verboden moet worden. Ik wil voor dat geld mijn eigen “kijk” tempo bepalen.