• 9.376.883 stemmen

La Chica de Nieve - Seizoen 2 (2025)

Alternatieve titel: The Snow Girl

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 55 minuten

Ontwikkeld door: Alberto Félez, José Antonio Félez en Cristina Sutherland

Met: Milena Smit, Jose Coronado en Aixa Villagrán

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 31 januari 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot La Chica de Nieve

Malaga, 6 januari 2010. De parade van drie koningen, het meest magische moment van het jaar, verandert voor de familie Martín in een nachtmerrie wanneer hun dochter Amaya in de menigte verdwijnt. Miren, een journalist in opleiding, begint parallel aan dat van rechercheur Millán een onderzoek dat aspecten van haar verleden zal doen ontwaken die ze graag had willen vergeten. Met de hulp van haar collega-journalist Eduardo stopt Miren niet voordat ze het meisje heeft gevonden. Waar is Amaya Martín?

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. 1. Episodio 1

31 januari 2025 (49 minuten)

Door een mysterieuze brief probeert Miren een tienermoord te koppelen aan een oude verdwijning, waardoor ze in conflict komt met Eduardo. Jaime gaat bij de krant werken.

2. Aflevering 2

31 januari 2025 (48 minuten)

Een tragedie komt hard aan. Miren spoort een machtige familie op in Málaga en houdt een oogje in het zeil op de Los Arcos-school. Een nieuw bericht leidt naar 'het zielenspel'.

3. Aflevering 3

31 januari 2025 (48 minuten)

Jaime vindt een getuige van Laura's laatste dag. Miren ontdekt nog een slachtoffer van het spel, maar de journalist houdt vol en begint aan haar eerste test.

4. Aflevering 4

31 januari 2025 (51 minuten)

Een invloedrijke bezoeker aan Diario Sur belemmert het onderzoek. De politie doet onderzoek naar Laura's oom. Miren herbeleeft de ergste nacht van haar leven.

5. Aflevering 5

31 januari 2025 (48 minuten)

Belén en Mirens paden kruisen. De directeur van Los Arcos staat steeds meer onder druk waardoor Nacho zich tegen zijn familie keert. Het spel stelt nieuwe eisen.

6. Aflevering 6

31 januari 2025 (51 minuten)

Mirens leven staat op het spel terwijl Jaimes zoektocht hem naar 'het groene huis' leidt, waar schokkende geheimen over het onderzoek aan het licht komen.

avatar van lang pee

lang pee

Misschien iets minder dan seizoen 1, maar ik kon er toch nog van genieten. En ik blijf het warm krijgen van Milena Smit. Zeker niets mis mee, het seizoen 1 vond ik iets spannender maar ook naar seizoen 2 zou ik zeggen kijken maar....

avatar van jumperjack

jumperjack

Ik vond seizoen een goed , maar seizoen 2 geweldig. Dat had ik na de eerste 2 afleveringen van seizoen 2 niet gedacht, maar vanaf aflevering 3 wordt het zeer spannend. Dus even doorbijten , het is de moeite waard.