- Home
- Series
- Terminator Zero
- Terminator Zero - Seizoen 1 (2024)
Terminator Zero - Seizoen 1 (2024)
Show titel: Terminator Zero
IMDb beoordeling: 7,0 (6.161)
Afleveringen: 8
Speelduur: 3 uur en 48 minuten
Ontwikkeld door: Mattson Tomlin
Met: Timothy Olyphant (stemrol), Sonoya Mizuno (stemrol) en Rosario Dawson (stemrol)
Verenigde Staten / Japan
Datum van release: donderdag 29 augustus 2024
Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)
- Bekijk seizoen 1 via Netflix
- Niet beschikbaar op Pathé Thuis
- Niet beschikbaar op Videoland
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op Ziggo
Plot Terminator Zero
In 2022 woedt er al tientallen jaren een oorlog tussen de weinige menselijke overlevenden en een eindeloos leger van machines. Vijfentwintig jaar eerder, in 1997, krijgt de kunstmatige intelligentie Skynet zelfbewustzijn en begint de oorlog tegen de mensheid. Gevangen tussen de twee tijdlijnen is een soldate die terug in de tijd is gestuurd om het lot van de mensheid te veranderen. In 1997 moet zij de wetenschapper Malcolm Lee beschermen, die werkt aan de lancering van een nieuw systeem dat is ontworpen om te concurreren met Skynets dreigende aanval op de mensheid.
Afleveringen Seizoen 1 (2024)
1. Model 101
29 augustus 2024 (28 minuten)
In 1997 moet het gezin van een wetenschapper wijken voor een allesverslindend project. In 2022 vecht een strijder tegen een krachtige robot om cruciale informatie te bemachtigen.
2. Model 102
29 augustus 2024 (29 minuten)
Eiko en de Terminator arriveren in 1997 met identieke missies: vind dr. Malcolm Lee. Ondertussen sluipen de drie kinderen van Lee weg uit hun appartement.
3. Model 103
29 augustus 2024 (30 minuten)
Malcolm neemt Kokoro in vertrouwen over zijn terugkerende nachtmerrie. De drie kinderen zetten hun ondergrondse tocht voort, zich niet bewust van het dreigende gevaar.
4. Model 104
29 augustus 2024 (27 minuten)
Terwijl de wanhopige Eiko probeert te ontsnappen aan de politie, komt het mysterieuze verleden van Misaki in beeld. Malcolm worstelt met de aard van het lot.
5. Model 105
29 augustus 2024 (30 minuten)
Malcom brengt Kokoro online. De jongens zijn het niet eens over de beweegredenen van Misaki. Eiko beseft dat ze zich op onbekend terrein begeeft.
6. Model 106
29 augustus 2024 (26 minuten)
De Profeet debatteert met Eiko over de paradox van tijdreizen. Malcolm deelt een pijnlijke herinnering met Kokoro, terwijl de kinderen bij elkaar hopen te komen in Kattenstad.
7. Model 107
29 augustus 2024 (29 minuten)
Malcolm herinnert zich eerdere pogingen om de machines te saboteren en zijn droom om een god te bouwen. Nu Kenta gevangen zit, bereidt de Terminator zich voor op het eindspel.
8. Model 108
29 augustus 2024 (29 minuten)
Kenta worstelt met een harde keuze en de Terminator onthult een schokkende waarheid, terwijl de toekomst van de mensheid op het spel staat.
Trailer & andere video's
Alle MediaReviews & comments
De 'Terminator'-serie van Netflix krijgt opvallend goed nieuws - SerieTotaal
Kijk hier best wel naar uit eigenlijk.
DiDa
Sterke anime serie! Als Terminator fan was ik benieuwd en ik kan alleen maar zeggen dat ik echt positief verrast ben. Na Terminator 2 is dit het beste wat de franchise ooit heeft voorgebracht. Alle Terminator films na deel 2 waren eigenlijk allemaal soort van kopieen van dat deel. Terminator Zero bevat een origineel en sterk verhaal en laat een invalshoek zien die we nog niet eerder hebben gezien. Het kan dus wel, Hollywood!
Een goede combinatie van verhaal, actie, horror en karakters.
Alleen jammer dat er in de laatste aflevering soms hier en daar een plottwistje te veel zat. Was niet nodig geweest.
Verder top!
Thorongil
Niet echt slecht, maar ook niets bijzonder. Geen interessante ideeën of plot.
Realtimes | Publishing Network
Social media