• 155.327 films
 • 9.292 series
 • 27.638 seizoenen
 • 604.160 acteurs
 • 345.940 gebruikers
 • 8.758.194 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zone Stad - Seizoen 1 (2003-2004)

3,31 16 stemmen

Alternatieve titel: Flikken Antwerpen

IMDb beoordeling: 6,6 (269)

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Johan Thiels

Met: Guy Van Sande, Katrien Vandendries en Tom Van Landuyt

Oorsprong: België

Datum van release: zaterdag 13 december 2003

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Zone Stad

Zone Stad is uitgegroeid tot een van meest dynamische politiereeksen van eigen bodem. Zone stad serveert een spannende cocktail van actie en misdaad in hartje Antwerpen, met boeiende plots die snel in mekaar vloeien en even dynamisch gefilmd worden. Iedere aflevering is een verhaal op zich, maar er lopen ook verschillen verhaallijnen doorheen een seizoen, alsook de ganse serie...

Afleveringen Seizoen 1 (2003-2004)

 1. 1. Rosse John

  13 december 2003 (50 minuten)

  Hoofdinspecteurs Tom Segers en Rob Biesemans zijn een drugsbende op het spoor. Als ze de kans zien om de dealers op heterdaad te betrappen, wachten ze niet op bijstand van de collega’s en dringen ze het pand binnen.

 2. 2. Hoederecht

  20 december 2003 (50 minuten)

  Tom Segers en zijn nieuwe politiepartner Dani Wauters moeten een gescheiden vader opsporen, die na het bezoekrecht zijn twee kinderen niet heeft teruggebracht. De samenwerking tussen de hoofdinspecteurs verloopt niet bepaald vlot. Tom verdraagt geen commentaar en hij houdt niet in het minst rekening met Dani. Hierdoor verliezen ze kostbare tijd. Het onderzoek komt muurvast te zitten wanneer de man zelfmoord pleegt.

 3. 3. De Ramkraak

  27 december 2003 (50 minuten)

  Tijdens een ramkraak op zijn zaak schiet een juwelier op de vluchtende gangsters. Hoewel een van de daders verwondingen oploopt, kunnen ze toch ontsnappen. Tom Segers en Dani Wauters starten een onderzoek en komen door de tip van Ruige Ronny de dieven op het spoor.

 4. 4. Vluchtmisdrijf

  3 januari 2004 (50 minuten)

  Onderweg naar school worden de dochtertjes van hoofdcommissaris An Teunen van de weg gereden. De roekeloze chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Saartje komt er met oppervlakkige verwondingen vanaf, maar de toestand van haar zus Maaike is kritiek. Dani en Tom zijn belast met het onderzoek en kunnen het merk van de wagen achterhalen.

 5. 5. De antieke kast

  10 januari 2004 (50 minuten)

  Tom is razend wanneer een deurwaarder beslag legt op zijn antieke kast, een erfstuk van zijn moeder, omdat hij de alimentatie voor zijn ex niet betaald heeft. Hij besluit de confrontatie met Melissa aan te gaan, maar ze woont niet meer op haar officiële adres.

 6. 6. De huisjesmelker

  17 januari 2004 (50 minuten)

  Het team van “Zone Stad” valt in de vroege ochtend binnen in een vervallen woning om er een prostitutienetwerk op te rollen. Tot hun verbazing zit het huis vol met illegalen, die verplicht worden om in erbarmelijke omstandigheden te leven. Tijdens de huiszoeking ontdekt Tom ook een geheime kamer volgestouwd met gestolen goederen.

 7. 7. Moord in de haven

  24 januari 2004 (50 minuten)

  Bij hun onderzoek naar de moord in de haven vallen Dani en Tom van de ene verbazing in de andere. Niets is wat het lijkt. Het kost hen dan ook heel wat moeite om alle intriges te ontrafelen en de leugens te ontmaskeren. Het uiteindelijke spoor leidt naar het dorpje Lillo. Daarmee is de kous voor hen niet af. Als er weer vier Oost-Europese meisjes worden opgepakt, besluit Tom hoog spel te spelen en hij laat Ruige Ronny infiltreren in het milieu.

 8. 8. De Roemeen

  31 januari 2004 (50 minuten)

  Tom en Dani onderzoeken de moord op een Oost-Europees meisje, wiens lichaam in het park is aan-getroffen. Pathologisch onderzoek wijst uit dat het slachtoffer zwaar mishandeld werd. Hoewel Ruige Ronny de naam van het meisje kent, kost het Tom en Dani flink wat moeite om te achterhalen wie er achter het misdrijf zit.

 9. 9. De pedofiel

  7 februari 2004 (50 minuten)

  De negenjarige Charlotte wordt vermist. An Treunen voelt zich emotioneel betrokken in deze zaak en eist van Tom en Dani snel resultaten. Het vergt hen heel wat moeite om een doorbraak in dit pedofiliedossier te forceren.

 10. 10. Bescherming

  14 februari 2004 (50 minuten)

  In de haven van Antwerpen wordt een lijk aangetroffen. De man heeft een kogel in het hoofd, wat zelfmoord doet vermoeden. Tom gelooft dit echter niet en stelt een onderzoek in. De zaak gaat aan het rollen wanneer er een tweede vermeende zelfmoord gebeurt en een winkel ontploft.

 11. 11. De carjacking

  21 februari 2004 (50 minuten)

  Dani en Tom moeten een carjacker, die verschillende dodelijke slachtoffers heeft gemaakt, in het buitenland ophalen. Tom baalt van deze opdracht en hij steekt zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Bij de aankomst wordt hij echter onwel en laat hij noodgedwongen de arrestant over aan Dani. Maar zij wordt verrast en de carjacker kan ontsnappen.

 12. 12. Diamanten

  28 februari 2004 (50 minuten)

  Dankzij een tip van Ruige Ronny komt de politie een grootscheepse diamantensmokkel op het spoor. Alle manschappen worden ingezet om het circuit op te rollen. De achtervolging van een koerier leidt naar een villa in de Kempen, waar Wim de leiding neemt over de actie.

 13. 13. Wraak

  6 maart 2004 (50 minuten)

  Tom en Dani moeten een bankoverval ophelderen. De daders lieten zich opsluiten in het filiaal en overspoten de veiligheidscamera's met verf, waardoor de beelden waardeloos zijn. Toch hebben ze een belangrijk detail uit het oog verloren: Tom en Dani komen hen bijgevolg snel op het spoor.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.