• 9.369.469 stemmen

Tracker - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Tracker

Afleveringen: 13

Speelduur: 8 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Hilary Weisman Graham, Ben Winters en Michael Cooney

Met: Justin Hartley, Mary McDonnell en Robin Weigert

Datum van release: zondag 11 februari 2024

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Tracker

De eenzame survivalspecialist Colter Shaw zwerft met zijn oude caravan door het land als een 'beloningszoeker'. Hij gebruikt zijn deskundige opsporingsvaardigheden om burgers en wetshandhavers te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries. Ondertussen heeft hij ook te kampen met zijn eigen gebroken familie.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Klamath Falls

11 februari 2024 (44 minuten)

Colter onderzoekt de verdwijning van de 14-jarige Gil Brown, die ervan verdacht wordt te zijn meegenomen door zijn biologische vader met een criminele achtergrond, en raakt zelf in de problemen, waarbij hij hulp nodig heeft van de juridische geest Reenie Greene.

2. 2. Missoula

18 februari 2024 (41 minuten)

Colter spoort een vermiste jongeman op die in een dodelijke sekte is beland en niet gevonden wil worden.

3. 3. Springland

25 februari 2024 (42 minuten)

Terwijl Colter een jonge vrouw helpt om haar vrijgevochten zus te vinden, graaft hij dieper om uit te vinden hoe de laatste dagen van de zus kunnen leiden naar een duister geheim dat ze heeft ontdekt in dit hechte stadje.

4. 4. Mt. Shasta

3 maart 2024 (40 minuten)

Colter racet tegen de klok om de vermiste tienerzoon van de goede vriendin van Reenie, Erika, te vinden.

5. 5. St. Louis

17 maart 2024 (42 minuten)

De kansen zijn groot voor Colter als hij van de tienerdochter van een veroordeelde moordenaar de opdracht krijgt een vermiste getuige op te sporen die de onschuld van haar vader zou kunnen bewijzen.

6. 6. Lexington

24 maart 2024 (40 minuten)

Colter werkt met tegenzin samen met zijn aartsvijand, collega-beloningszoeker Billie Matalon, om een vermist renpaard op te sporen.

7. 7. Chicago

31 maart 2024 (40 minuten)

Colter, Bobby en Reenie racen tegen de klok om een getalenteerde MMA-vechter op te sporen die verdween terwijl ze de problemen van haar familie met hun visa probeerde op te lossen.

8. 8. Camden

14 april 2024 (41 minuten)

Colter spoort een havenarbeider op die twee weken voor zijn huwelijk vermist werd na een confrontatie met zijn verleden.

9. 9. Aurora

21 april 2024 (42 minuten)

Wanneer een weduwnaar een beloning uitlooft om zijn enige dochter te vinden die drie jaar geleden verdween en vermoedelijk dood is, stemt Colter ermee in haar te helpen opsporen. Nadat de vader van het vermiste meisje Colter een krantenfoto laat zien van een recente kermis waarvan hij ervan overtuigd is dat zij het is, leidt Colter's zoektocht hem naar de wereld van amateur-geestenjacht en paranormale activiteiten.

10. 10. Into the Wild

28 april 2024 (41 minuten)

Colter reist de wildernis van Idaho in om te helpen bij het opsporen van de eigenaar van de vermiste volwassen kinderen van een luchtafbouwbedrijf, en vrienden van Reenie's vader, die voor het laatst zijn gezien in een vliegtuig dat bij slecht weer vertrok met een mysterieuze klant aan boord.

11. 11. Beyond the Campus Walls

5 mei 2024 (40 minuten)

Wanneer een afgestudeerde student vermist wordt na een huisfeest, denken zijn vrienden en familie dat hij bezweken is onder de druk van zijn onderzoeksbeurs. Maar na overleg met zijn zus Dr. Dory Shaw, een professor op de school, ontdekt Colter een spoor van expliciete foto’s en berichten die hem ertoe brengen een gevaarlijke (en dodelijke) samenzwering op de campus aan het licht te brengen.

12. 12. Off the Books

12 mei 2024 (41 minuten)

Colter wordt gedwongen samen te werken met zijn vervreemde broer Russell, die zijn hulp inroept om een ​​voormalige legermaatje op te sporen die na enkele weken van paranoïde gedrag vermist is. Het onderzoek neemt de broers mee in de wereld van Special Forces.

13. 13. The Storm

19 mei 2024 (44 minuten)

Colter onderzoekt de verdwijning van twee amateur-stormjagers die door de lokale politie zijn afgeschreven als een accidentele verdrinking. Colter's deskundige trackingvaardigheden brachten hem ertoe de louche onderbuik van een klein stadsresort bloot te leggen.

avatar van AniSter

AniSter

Mijn beoordeling geldt alleen voor het eerste deel van het eerste seizoen, want toen ben ik ermee gestopt. Geen idee voor welk soort publiek dit bedoeld is, maar voor mij is het onnozelheidsgehalte veel te hoog.