• 9.379.001 stemmen

All Stars & Zonen - Seizoen 2 (2023)

Show titel: All Stars & Zonen

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Jean van de Velde

Met: Daniël Boissevain, Alex Hendrickx en Yannick van de Velde

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 31 augustus 2023

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• NPO Start Bekijk seizoen 2 via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot All Stars & Zonen

De voetballers van toen zijn ouder geworden. Ze staan nu achter de bar, of zijn inmiddels penningmeester. V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.

Afleveringen Seizoen 2 (2023)

1. 1. Woke Joke

31 augustus 2023 (31 minuten)

Grote veranderingen bij de voetballers van Swift Boys. Er wordt verhuisd, er wordt met pensioen gegaan, er wordt vreemdgegaan, en er staat iemand op het punt gecanceld en uit de club gegooid te worden. Hoe krijg je een oud fossiel woke?

2. 2. Fitvest

31 augustus 2023 (31 minuten)

Junior heeft het team nodig om zijn nieuwste high-tech product 'het Fitvest' te promoten bij investeerders. Zoals altijd staat Junior in het mikpunt van de spot van zijn teamleden en zint hij op wraak. Ondertussen probeert Mark zijn relatie met Roos weer op de rails te krijgen.

3. 3. Gen Z

14 september 2023 (31 minuten)

Terwijl generatie Z onze Swift Boys belachelijk maakt op TikTok, begint Desiré een relatie met een heel knappe en bijzondere influencer. Zijn adoptieouders, Bram en Paul, zijn razend enthousiast over deze potentiële schoondochter. Desiré krijgt steeds meer bedenkingen.

4. 4. Juice!

21 september 2023 (30 minuten)

Aisha maakt met haar telefoon een documentaire over Johnny, als tijdsdocument voor hun nog ongeboren dochter. Ze interviewt Johnny's oude vrienden en ontdekt dat Johnny met een groot geheim leeft, maar niet zo groot als het geheim dat Aisha probeert te verbergen.

5. 5. Bevalplan

28 september 2023 (31 minuten)

Junior worstelt met zijn gevoelens voor zijn veel oudere secretaresse. Zijn teamgenoten besluiten hem te helpen. Johnny doet zijn best om aan alle eisen van Aisha's bevalplan te voldoen en schakelt de hulp van Willem in.

6. 6. Cryonics

5 oktober 2023 (31 minuten)

Het team maakt zich zorgen om het rouwverwerkingsproces van Junior, die maar geen afscheid kan nemen van zijn overleden geliefde. Intussen ziet Johnny een gat in de markt door met Roos een kinderopvang te beginnen op de club.

7. 7. Male Gaze

12 oktober 2023 (31 minuten)

Jeffrey krijgt tijdens zijn werk in de plantsoenendienst de supervisie over een heuse BN'er die een taakstraf moet uitvoeren. Zero neemt zijn muzikale aspiraties serieus en gaat met behulp van zijn teamleden een videoclip opnemen.

8. 8. Lifecoach

19 oktober 2023 (31 minuten)

Munir en Jeffrey nemen Harry's tuincentrum over van Willem die definitief met pensioen lijkt te gaan. Intussen brengt Mark zijn ervaringen, opgedaan bij de Sexaholics Anonymous, in de praktijk en neemt de hele club in therapie.

9. 9. Gender

26 oktober 2023 (31 minuten)

Rikkie is het zat, al die flauwe grappen over homo's in de kantine en kleedkamer. Hij gaat dispensatie vragen bij de KNVB om voortaan in een vrouwenelftal mee te mogen spelen. Dat brengt Jeffrey, die al zes maanden zonder vriendin zit, op een idee.

10. 10. Kerstman

2 november 2023 (32 minuten)

Kerstmis bij Swift Boys wordt onder Roos' leiding dit jaar heel anders: geen bier en bitterballen, maar een fundraising voor Oekraïne. Johnny heeft een verrassing voor Aisha in petto, maar de grootste verrassing wordt verzorgd door de Kerstman.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Het eerste seizoen had veel leuke momenten. Dit seizoen was het vooral 'hoeveel bizarre situaties kunnen we bedenken'. Een ingevroren lijk verplaatsen, Bridget Maasland in plantsoenendienst, clownseks... Dat zou je na 10 seizoenen verwachten, maar niet na 10 afleveringen. Een lopend verhaal zooi de serie denk ik ook leuker maken om te kijken.