• 9.378.811 stemmen

Hijack - Seizoen 1 (2023)

Show titel: Hijack

Afleveringen: 7

Speelduur: 5 uur en 31 minuten

Ontwikkeld door: George Kay

Met: Idris Elba, Neil Maskell en Eve Myles

Datum van release: woensdag 28 juni 2023

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk seizoen 1 via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hijack

Tijdens zijn zeven uur durende reis van Dubai naar Londen wordt vlucht KA29 plotseling gekaapt. Terwijl de autoriteiten op de grond naar antwoorden zoeken, tracht Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld, iedereen aan boord te redden. Daarvoor gebruikt hij zijn sluwheid en professionele vaardigheden. Zal deze risicovolle strategie zijn ondergang worden?

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. Final Call

28 juni 2023 (46 minuten)

Sam Nelson vliegt naar Londen in de hoop zijn ex-vrouw terug te kunnen winnen, maar er lijkt iets niet te kloppen aan boord - en zijn zorgen blijken gegrond.

2. 2. 3 Degrees

28 juni 2023 (44 minuten)

Sam ziet een kans om een heimelijk bericht naar de autoriteiten te sturen.

3. 3. Draw a Blank

4 juli 2023 (48 minuten)

De terrorismebestrijding van het Verenigd Koninkrijk ontdekt wat er gaande is met vlucht KA29 en Sam voert een riskant plan uit om de kapers te overmeesteren.

4. 4. Not Responding

12 juli 2023 (45 minuten)

Een incidententeam in Westminster probeert gevechtsvliegtuigen te onderscheppen. Sam wil opnieuw contact leggen met de buitenwereld nu er een kaper gewond is.

5. 5. Less Than an Hour

19 juli 2023 (46 minuten)

Sam probeert de kapers over te halen om te landen. Een eisenlijst onthult wie er achter de kaping zit.

6. 6. Comply Slowly

26 juli 2023 (50 minuten)

De passagiers staan voor een onmogelijke keuze en bereiden zich voor op een strijd.

7. 7. Brace Brace Brace

2 augustus 2023 (52 minuten)

Er doemt een nieuwe dreiging op als Sam controle over de chaos om hem heen probeert te krijgen.

DreamTech

Ben benieuwd de 1e 2 afleveringen zijn er met Idris Elba dan zit het meestal wel goed !

avatar van santaro78

santaro78

Tot op heden erg spannend. Zojuist aflevering 3 gezien en kan niet wachten tot de volgende uitkomt.

avatar van lang pee

lang pee

Wat een verassende film toch, jongens nooit gezien een film over problemen op een vliegtuig. En dan één man die enorm moedig is, en als het echt gebeurde al na enkele afleveringen de kop was ingeslagen, maar in deze film kan hij zich alles veroorloven natuurlijk. Totaal ongeloofwaardig, soms vond ik het eerder komisch maar best niet nadenken en op een druilige zondag bekijken, veel plezier

lang pee schreef:

Weet niet wat jij zit te kijken maar dit is geen film maar een serie ?

avatar van lang pee

lang pee

DreamTech schreef:

Weet niet wat jij zit te kijken maar dit is geen film maar een serie ?

Sorry serie, had beter een film geweest....

DreamTech

goeie serie vandaag laatste deel kunnen kijken !!!

avatar van Naudsaf

Naudsaf

Goede serie, zeer onderhoudend, op het einde wel een beetje ongeloofwaardig.

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Zeer fijne, bijna intelligente serie waar ik regelmatig op het puntje van mijn stoel zat. Regelmatig verrast werd en de spanning soms te snijden was. Goed geacteerd, zeer Brits en best realistisch. Idris Elba op zijn best. Maar kan alleen iemand mij vertellen waarom die ene vrijgelaten bendeleider werd neergeschoten en wat die andere bendeleider nu wilde gaan doen ? Of was dat een opmaat voor een vervolg ? Aanrader deze serie en blij dat ik hem kon zien want mijn abbo op Apple TV (staat verder weinig op) verloopt de 17e augustus.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat is weer een prima serie vond ik. Maar als je ziet dat Idris Elba er in mee speelt weet je eigenlijk al dat het wel in orde is. De cast beviel me ook wel, een beetje van alles door elkaar, en voor mij vrij onbekende acteurs die aardig acteerde. Voor mij mag er wel een 2e seizoen komen.

avatar van Hansopje

Hansopje

Begon goed, maar na 3-4 afleveringen wordt het verhaal wel erg gerekt om de tijd te vullen. De laatste 2 afleveringen zijn echt totaal ongeloofwaardig. Ze hadden hier beter een film van kunnen maken. Acteren is overigens prima voor elkaar.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Als serie van 4 of 5 afleveringen zou het prefect zijn. Nu gebeurde er soms te weinig en was het zelfs saai.