• 9.378.710 stemmen

How I Met Your Father - Seizoen 2 (2023)

Show titel: How I Met Your Father

Afleveringen: 20

Speelduur: 7 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Isaac Aptaker en Elizabeth Berger

Met: Hilary Duff, Chris Lowell en Francia Raísa

Datum van release: dinsdag 24 januari 2023

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 2 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot How I Met Your Father

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat hen terug naar het jaar 2021 katapulteert. Een periode waarin Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen, en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties.

Afleveringen Seizoen 2 (2023)

1. 1. Cool and Chill

24 januari 2023 (22 minuten)

2. 2. Midwife Crisis

31 januari 2023 (22 minuten)

3. 3. The Reset Button

7 februari 2023 (22 minuten)

4. 4. Pathetic Deirdre

14 februari 2023 (22 minuten)

5. 5. Ride or Die

21 februari 2023 (22 minuten)

6. 6. Universal Therapy

28 februari 2023 (22 minuten)

7. 7. A Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Valentina's Day

7 maart 2023 (22 minuten)

8. 8. Rewardishment

14 maart 2023 (22 minuten)

9. 9. The Welcome Protocol

21 maart 2023 (22 minuten)

10. 10. I'm His Swish

28 maart 2023 (22 minuten)

11. 11. Daddy

28 maart 2023 (22 minuten)

12. 12. Not a Mamma Mia

23 mei 2023 (22 minuten)

13. 13. Family Business

30 mei 2023 (22 minuten)

14. 14. Disengagement Party

6 juni 2023 (22 minuten)

15. 15. Working Girls

13 juni 2023 (22 minuten)

16. 16. The Jersey Connection

20 juni 2023 (22 minuten)

17. 17. Out of Sync

27 juni 2023 (22 minuten)

18. 18. Parent Trap

4 juli 2023 (22 minuten)

19. 19. Okay Fine, It's a Hurricane

11 juli 2023 (22 minuten)

20. 20. Shady Parker

11 juli 2023 (22 minuten)

avatar van The Oceanic Six

Ook seizoen 2 is tergend slecht. Best knap dat een sitcom me in twee seizoenen geen enkele keer heeft laten lachen om een geslaagde grap of echt leuke situatie. Men probeert hier wanhopig How i met your mother te kopieren, maar dan met woke-humor en doodsaaie karakters. De reden dat ik dit nog af heb gekeken is omdat ik las dat Barney Stinson er in voor kwam. Maar zelfs Barney hebben ze hier verpest met die woke-treurnis, want hij is nu volwassen en eigenlijk schaamt hij zich voor zijn versieracties richting vrouwen. Zucht. HIMYF weet me gewoon nergens te raken. Hoogstens dat het zoenmoment in de laatste minuten van de laatste aflevering een beetje liet ziet wat dit had kunnen zijn, maar je hebt gewoon naar 20 flauwe, humorloze afleveringen zitten kijken.

Beetje generaliserend misschien, maar vrouwen zijn over het algemeen niet zo heel grappig in sitcoms. En hier moeten ze het voortouw nemen, maar hysterisch schreeuwen, gekke stemmetjes opzetten of hyperactief doen is niet grappig. Dit is gewoon slecht geschreven en gericht op een nieuwe generatie kijkers van generatie-Z waar ik me nooit mee zal identificeren. Het is gelukkig weer geen totale onkijkbare bagger geworden, dus ik heb het uit kunnen zitten maar ben blij dat het af is. Mocht er nog een derde seizoen komen dan is de kans groot dat ik het lekker skip.

avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six schreef:

De keuze is gelukkig voor me gemaakt:

Disney+ cancelt deze enorme serie na slechts twee seizoenen - SerieTotaal

Terechte canceling. Wat een enorme bagger.

Maak maar een nieuw seizoen HIMYM om het waardeloze eind te fixen.